Kersteditie Allerhande vanaf vandaag weer te krijgen

Foto: Albert Heijn

Albert Heijn heeft vandaag de kersteditie van de de Allerhande gelanceerd met tips, inspiratie en recepten voor de feestdagen. De jaarlijkse feesteditie moet klanten inspireren bij het samenstellen van een feestelijk en betaalbaar kerstmenu.

In het nummer staat vooral de gezelligheid van met elkaar tafelen centraal. Met het uitgebreide kerstassortiment heeft AH naar eigen zeggen ‘alles in huis om er een magische kerst van te maken’. Er is ook een digitale versie. De Allerhande-kersteditie 2022 bestaat uit meer dan 214 pagina’s. Een aantal gerechten is vertrouwd, andere zorgen voor verwondering: er staan dit jaar 62 procent meer vegetarische recepten in dan vorig jaar en zestien procent meer veganistische recepten.

Assortimentsgids

De AH-assortimentsgids is ook weer beschikbaar. Hierin staan honderden speciale feestproducten zoals ragout, filetrollade met appel en witte chocolademousse. Albert Heijn heeft met het assortiment Excellent voor de feestdagen onder andere  de carpacciobonbon, zalmtompouce en een verspakket mosterdsoep als grand entrée. Ook de Prijsfavorieten ontbreken niet. In de Allerhande zit een aparte wijngids.

Restjes verwerken

Wanneer niet al het kerstlekkers op is gegaan biedt de Allerhande ook nog volop tips hoe met al de restjes om te gaan. Bijvoorbeeld door ermee te koken of een mooi opgemaakt bordje te geven aan iemand anders. Klanten krijgen hulp bij het maken van de Pavlova van chefkok Hugo Kennis. Op vrijdag 23 december laat hij in zijn live show zien hoe het Allerhande coverrecept wordt gemaakt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen