Vooraf bestelling afrekenen in AH-app beperkt beschikbaar

Foto: Albert Heijn

Albert Heijn maakt het mogelijk om bestelde boodschappen vooraf digitaal met de AH-app te betalen, zodat dit niet langer aan de deur hoeft te gebeuren. Klanten betalen met hun eigen betaalpas, maar dan digitaal. De gefaseerde introductie start maandag 31 oktober en komt eerst nog alleen beschikbaar voor klanten van ING en de Rabobank.

‘In onze app komt alles samen wat je nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen: de bonuskaart, boodschappenlijstjes, kassabonnen, zegels en al je favoriete recepten. En omdat betalen een belangrijk onderdeel van boodschappen doen is, introduceren we een nieuwe betaaloplossing in de app: de digitale betaalpas. Zo maken we boodschappen afrekenen makkelijker dan ooit,’ aldus directeur digitaal & e-commerce van AH Arnoud van Daalen. De digitale betaalpas is een samenwerking tussen Albert Heijn, Adyen, ING, Mastercard en Rabobank.

Eenvoudig

Het werkt eenvoudig. Klanten activeren éénmalig hun betaalpas in de AH-app en vervolgens kunnen zij bij hun bestelling in de app of op ah.nl kiezen voor deze betaalmethode. De betaling is dan met één druk op de knop geregeld. Op de rekening van de klant wordt een reservering gemaakt die na het bezorgen van de boodschappen en het verrekenen van statiegeld van ingeleverde flessen of kratten definitief wordt gemaakt. Meteen na de bezorging staat de factuur klaar in de app.

Reacties

Cookieinstellingen