Tim Knol vraagt mensen verhalen overleden dierbaren te delen

Foto: YouTube / Monuta

De in Wormerveer woonachtige zanger en componist Tim Knol gaat in opdracht van Monuta op zoek naar bijzondere verhalen voor een herinneringslied, zo maakte hij vandaag bekend. Knol draagt zijn lied op aan iedereen die een dierbare mist.

Op 2 november is het voor het eerst te horen en te zien tijdens 30 speciale herinneringsavonden en op de socialemediakanalen van Monuta. Met het lied wil uitvaartverzorger Monuta bijdragen aan meer openheid over afscheid, en in het bijzonder mensen inspireren om samen bijzondere herinneringen te delen. Want openheid helpt bij het verwerken van het verlies. Op de website kan iedereen een persoonlijk verhaal delen over een herinnering aan een overleden dierbare of een bijzondere manier van herdenken delen. Knol nodigt de nabestaanden met verhalen die hem inspireren uit in zijn studio om aan het lied mee te werken.

Troost

‘Monuta gaat als afscheidsspecialist verder dan alleen de uitvaart. Samen herinneren verbindt. En samen luisteren naar muziek biedt troost. Mensen voelen zich daardoor gesteund bij het verwerken van verlies. Daarom organiseert Monuta dit jaar November 2 Remember,’ laat de onderneming weten in een persbericht. Die dag vinden in heel Nederland avonden plaats waar iedereen op zijn eigen manier kan herinneren en stilstaan bij iemand die er niet meer is. Ook is het mogelijk om op 2 november thuis een eigen moment te creëren door mee te kijken en te luisteren naar de première van het herinneringslied op het YouTube-, Instagram– of Facebook-account van Monuta.

Aanmelden

De herinneringsavonden beginnen om 19:00 uur. Iedereen kan zich er voor aanmelden. De avonden staan in het teken van troost, licht en herdenken. Naast de première van het lied van Tim Knol is er een namenlezing, een lichtjespad en een lokale invulling met onder andere muziek. Mensen kunnen zich vanaf 3 oktober kosteloos aanmelden voor één van de 30 lokale avonden.

Reacties

Cookieinstellingen