Zaandam vandaag nieuwe winkel rijker met Toychamp

Foto: ToyChamp

ToyChamp opent vandaag de deuren van haar gloednieuwe, 2000 vierkante meter grote winkel in hartje Zaandam. De pionier in de speelgoedsector laat kinderen zich in verschillende droomwerelden wanen, van onder andere My Little Pony, Playmobil, Schleich, Lego, Baby born en Paw Patrol.

Winkelmascotte Champy zorgt voor de kers op de openingstaart. Hij reist samen met zijn circus-entourage naar heel wat ToyChamp vestigingen en op zaterdag 30 en zondag 31 juli zet hij zijn circustenten neer in de  winkel in het pand waar eerder de MediaMarkt gevestigd was. Hij neemt de kinderhelden Bumba en Bing mee voor  meet & greets. Ook tekenaar Dick Heins, gekend van de illustraties voor de Jan van Haasteren puzzels  zal aanwezig zijn.

Topman Koen Nolmans ToyChamp heeft ‘enorm uitgekeken’ naar de opening van de 33ste ToyChamp winkel en is ervan overtuigd ‘dat we iedereen een onvergetelijke winkelervaring kunnen aanbieden’. ‘Met het Champy on Tour concept brengen we de beleving en fantasie van de kinderen tot leven. Want dat is waar ToyChamp voor staat.’

Reacties

Cookieinstellingen