Workshop Zomerspelen bij JobOn in Koog aan de Zaan

jul 10 , 10:10 Actueel
screenshot 20240710 095029
Om iedereen aan te sporen de eigen talenten zo goed mogelijk te benutten houdt JobOn samen met haar eventmanagers van 22 juli tot en met 15 augustus de JobOn Zomerspelen, passend bij de Olympische Zomerspelen. Sila Raghoebarsing leidt op 23 juli de workshop Van werk naar welzijn in Koog aan de Zaan.
'Met dit event laten we mensen stappen zetten om hun fysieke, mentale en emotionele gezondheid te ondersteunen en in te zetten in hun loopbaan.' zegt zij. 'We zien een opvallende overeenkomst tussen het bereiken van Olympisch goud en een stap zetten in de loopbaan. Beide vereisen doelgerichtheid, doorzettingsvermogen en het optimaal benutten van je talenten. Bij JobOn vinden we het essentieel dat elk talent in Nederland wordt benut. Met deze zomercampagne willen we mensen motiveren hun verborgen potentieel te ontdekken en in te zetten. Door middel van workshops, interactieve sessies en wandelingen helpen we deelnemers hierbij,' aldus programmamanager events van JobOn Petra van der Vlugt.

Nieuwe inzichten

De workshop in Koog aan de Zaan wordt begeleid door eventmanager Raghoebarsing: 'Het vinden van balans en stilstaan bij je ervaringen en talenten zijn elementen tijdens deze workshop. Of je nu student, professional of gewoon geïnteresseerd bent in persoonlijke ontwikkeling, op dinsdag 23 juli help ik deelnemers graag op weg. We gaan aan de slag met een ABP-check en vergroten het bewustzijn, mensen gaan met nieuwe inzichten naar huis. Deze zomer helpen we graag iedereen om doelen te bereiken, net zoals een coach dat doet voor een Olympisch atleet.' Er zijn nog plekken beschikbaar voor deze workshop die plaatsvindt van 11:00 tot 13:00 uur bij Koog aan Zee, Lagendijk 1-3 in Koog aan de Zaan. Meedoen is gratis, aanmelden is een vereiste en kan hier .