Buurtcampings ook deze zomer weer een uitje om de hoek

Foto: De Buurtcamping

Zaankanters kunnen elkaar in de zomervakantie opnieuw ontmoeten op De Buurtcampings in parken in Zaanstad. Dat initiatief bestaat sinds 2013 en is een geliefd concept. Mensen bouwen samen de camping op, organiseren activiteiten voor elkaar en leren plaatsgenoten beter kennen tijdens een ontspannen uitje.

 

De Buurtcamping en het lokale team zoeken nog enthousiaste en gedreven buurtbewoners die het leuk vinden om een Buurtcamping te bezoeken of om te helpen er eentje te organiseren voor en in hun eigen buurt. Tijdens De Buurtcamping wordt een park drie dagen lang omgetoverd tot een camping voor yuppen en daklozen,  muurbloempjes en druktemakers, zuigelingen en senioren en alles daar tussenin. Zo worden allerlei groepen mensen met elkaar verbonden.

Minima

De Buurtcamping is voor iedereen, maar een derde van de kampeerplekken is gereserveerd voor minima. Zo kan iedereen genieten van een paar dagen zorgeloze vakantie. De campings zijn in het Koogerpark in Koog aan de Zaan (als alternatief voor het niet beschikbare Burgemeester In ’t Veldpark), het Agathepark in Krommenie en Groen Waterrijk in Assendelft. Opgeven als deelnemer of vrijwilliger kan door op de link van uw wijk te klikken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen