Margriet Eshuijs Popkoor als vanouds in Wilhelminapark

Foto: Margriet Eshuijs Popkoor

Het Margriet Eshuijs Popkoor laat zich op zondag 10 juli weer horen in de muziekkoepel in het Wilhelminapark in Wormerveer. De zesde editie van A Lovely Afternoon in the Parc is extra feestelijk nu alle beperkende maatregelen van de afgelopen twee jaar verleden tijd zijn.

De toegang tot het concert is vrij en de aanvang van het optreden is om 14:30 uur. Het koor zingt aanstekelijke liedjes en nummers waarmee de zangers muzikaal worden uitgedaagd. Naamgeefster Eshuijs heeft voor haar koor alle zangarrangementen op maat gemaakt en daarmee heeft het koor zijn eigen sound en stijl ontwikkeld.

Het negentiende eeuwse Wilhelminapark draagt ook bij aan de festivalsfeer met zijn mooie bomen rond de muziektent, het unieke consumptiehuisje waar ouderwets de pot met lolly’s voor de kinderen te vinden is en waar ook dit jaar weer de Tosti XL truck staat voor de hartige trek. De muziek van het koor is te vinden op Spotify en alle andere streamingdiensten: zoek op Margriet Eshuijs Popkoor en al snel zal het album Room with a View opduiken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen