Hollandse Muziekavond van Dirk Prins naar korfbalclub

De nieuwe, tijdelijke locatie.
De nieuwe, tijdelijke locatie.
Foto: Google Street View

Korfbalvereniging Zaandam-Zuid en CW Productions houden op 7 mei vanaf 19:30 uur weer een ‘gezellige betaalbare muziekavond’ in het clubgebouw aan de straat Poelenburg 470 in Zaandam. Kaarten kosten 7,50 euro, inclusief een hapje en zijn nu te bestellen.

 

Op de Hollandse Muziekavond zijn optredens te zien en te horen van Erik Beverloo, Saskia, Samantha Beij en Patrick Goezinne. De avonden met Nederlandstalige muziek waren eerder een groot succes in wijkcentrum Dirk Prins, waar de 100 beschikbare kaarten altijd de deur uit vlogen. Momenteel is Dirk Prins echter dicht voor de muziekfeesten. ‘Daar zijn tot en met september geen events,’ laat medeorganisator Chantal Schriekenberg weten.

Uitwijken

‘Er is is gezegd dat de besmettingen in het Mennistenerf nog te hoog zijn en er zijn geen vrijwilligers die vanuit Dirk Prins kunnen meehelpen, en dus moeten wij uitwijken.’ Zij wil graag terug naar de oude stek, maar vrijwilligers en locaties zijn een probleem in Zaandam. De gastvrijheid van de korfbalvereniging wordt echter zeer op prijs gesteld.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen