Van 27 december tot en met 7 januari Winter Experience

Foto: Gemeente Zaanstad

Kinderen en jongeren van zes tot en met zeventien jaar hoeven zich niet te vervelen in de kerstvakantie, omdat het Sportbedrijf opnieuw de Zaanse Winter Experience op poten heeft gezet. In heel Zaanstad vinden leuke en afwisselende activiteiten plaats met sport, spel, cultuur en lifestyle. Deelname is voor alle kinderen gratis.

 

Door de nieuwe coronamaatregelen vinden alle activiteiten van 27 december tot en met 7 januari buiten plaats op pleinen, op Cruijff Courts en op sportvelden. Met warme kleding aan kan er zo samen toch een leuke vakantie van worden gemaakt. Het nieuwe programma is hier te vinden. De Special Experience op vrijdag 7 januari biedt daarnaast gezelligheid voor kinderen met en zonder beperking. Alle kinderen zijn dan om 13:00 uur welkom op het plein naast de sporthal Zaanstad Zuid. Alleen voor deze middag is vooraf aanmelden nodig.

Geen Mini Experience

De nieuwe coronamaatregelen gooien wel roet in eten voor de deelnemers aan de Mini Experience: het is niet haalbaar om deze activiteit veilig en verantwoord te laten plaatsvinden. Alle activiteiten moeten buiten plaatsvinden en publiek is niet toegestaan. Voor deze allerkleinste Zaankantertjes wordt dat een heel lastig te organiseren.

Vakantieboek

De Zaanse Winter Experience thuis beleven kan ook, met het Experience Vakantieboek. Daarin staan sportieve spellen, knutseltips, moppen en nog veel meer. Het doe-en-denkboek is voor alle Zaanse kinderen en op te halen bij de Zaanse Experience, in de  zwembaden of op het gemeentehuis.

 

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen