Nog steeds 114 woningen vrij in Burano, nu met verlaagde huur

Foto: Stebru / Van Mourik Architecten

‘Om het huren in Burano voor meer mensen mogelijk te maken’ zijn onlangs de huurprijzen verlaagd, zo laat de eigenaar weten. Volgens de website zijn er nog 114 appartementen beschikbaar, vijftien onder optie en eveneens vijftien verhuurd. Dat zijn dus heel veel lege appartementen in een tijd van grote schaarste.

De woningen staan nu op de website voor huren die variëren van van 950 tot 1495 euro per maand, exclusief de servicekosten van 65 euro per maand en exclusief parkeerplaats. Eerder begon de kale huurprijs bij 1090 euro en kostte de duurste woning 1640 euro per maand. De verhuur begon ruim een half jaar geleden en de woningen worden naar verwachting eind november opgeleverd.

Open huis

Morgen – zaterdag 23 oktober – is er van 10:00 tot 12:00 uur een open huis en kunnen geïnteresseerden in alle drie de blokken appartementen bezichtigen. Het eerstvolgende open huis staat gepland op dinsdag 26 oktober tussen 10:00 en 15:00 uur. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected] met daarin uw voor- en achternaam, uw telefoonnummer, de gewenste datum, het aantal personen dat komt kijken en het blok van uw voorkeur: Casa Blu (appartementen), Casa Verde (appartementen en penthouses) en / of Casa Azzurro (wonen met zorg). Zorg ‘bijhuren’ is overigens in alle appartementen mogelijk.

Reacties

Cookieinstellingen