Huren in Burano vanaf 1090 euro per maand

Foto: Stebru / Van Mourik Architecten

De verhuur van de appartementen in woongebouw Burano in Zaandam gaat volgende week dinsdag van start. De inschrijving gaat online en sluit op woensdag 21 april. Daarna start de eerste toewijzingsronde. Uiterlijk woensdag 5 mei krijgen geïnteresseerden te horen of ze in aanmerking komen voor een huurwoning.

De prognose is dat de woningen aan het einde van het derde kwartaal worden opgeleverd. Burano bevat 144 huurappartementen, elk voorzien van een luxe keuken, een comfortabele badkamer en een ruime buitenruimte en bovendien is er nog een groene binnentuin. De woningen worden drempelvrij opgeleverd en huurders kunnen desgewenst gebruikmaken van de diensten van bijvoorbeeld De Zorgcirkel. Die organisatie biedt een waaier aan diensten aan wat betreft  verzorging, verpleging en begeleiding in de thuissituatie.

Drie types

De appartementen zijn onderverdeeld in drie soorten. De tweekamerappartementen hebben een oppervlakte van circa 62 tot 71 vierkante meter en gaan tussen 1090 en 1280 euro per maand kosten. De driekamerappartementen van zo’n 75 tot 118 vierkante meter krijgen huurprijzen tussen 1270 en 1570 euro per maand en de grootste met drie slaapkamers, in oppervlakte varëren van 89 tot 128 vierkante meter ‘doen’ tussen 1430 en 1640 euro. Deze huren zijn nog exclusief servicekosten (maandelijks 65 euro) en exclusief een eventuele parkeerplaats.

Reacties

Cookieinstellingen