In alle woningen Burano zorg mogelijk, ‘minder nadruk op gelegd’

Foto: Hureninburano.nl

Er komen nog steeds 144 zorgwoningen in wooncomplex Burano aan de westkant van het station in Zaandam, maar ze worden niet meer als zodanig aangeboden, laat Manager Marketing & Communicatie Erik van der Struijs van Syntrus Achmea Real Estate & Finance ons weten. ‘Feitelijk is er niets veranderd’. Wij zaten vorige week dus fout.

‘We leggen in onze communicatie alleen iets meer nadruk op het feit dat de woningen in Burano ook gehuurd kunnen worden door mensen die nu (nog) geen zorgvraag hebben. Daarmee kunnen de woningen aan een bredere groep woningzoekenden ten goede komen. Voor alle duidelijkheid: voorheen konden deze mensen de woningen ook al huren,’ schrijft Van der Struijs. Dat levert op de website van het project de onderstaande tekst en foto’s op.

Wie op de website van het project kijkt wordt daaroor wel op het verkeerde been gezet: daar worden voor de woongebouwen Casa Blu en Casa Verde toch andere doelgroepen aangesproken. Hoe dat ook zij: mensen met een zorgvraag kunnen dus in alledrie de gebouwen een woning uitzoeken, in tegenstelling tot wat wij eerder schreven. En hetgeen de website suggereert.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen