Bel Canto jeugdkoor Oostzaan doorbreekt stilte met een Sing in!

Foto: Pixabay / 7089643

Het Oostzaanse jeugdkoor van Bel Canto gaat met een Sing in! / talentenjacht vieren dat er ‘na een lange oorverdovende stilte’ eindelijk weer samen gezongen mag worden. Dat gebeurt op zaterdag 4 september.

 

 

 

Alle kinderen en jongeren van zeven tot en met vijftien jaar zijn welkom om te laten horen wat zij in huis hebben, solo maar ook met z’n tweetjes of met een klein groepje. De middag kan een leuke kennismaking zijn met het koor dat in 1957 werd opgericht maar waarvoor het fundament al veel eerder werd gelegd met het koor Jonge Kracht.

Het eerste Bel Canto kinderkoor ging al snel aan het eigen succes ten onder, maar de opvolger die in 1980 werd opgericht heeft inmiddels vele producties gespeeld, met maar liefst vier eigen voorstellingen. ‘Wereldpremières’ noemen ze die in Oostzaan, met gepaste en terechte trots.

Inschrijven

Op zaterdag 4 september vanaf 14:00 uur is de Sing in! / talentenjacht in theater De KunstGreep in Oostzaan. Meedoen is gratis en er zijn leuke prijzen te winnen. Inschrijven kan hier en is mogelijk tot en met donderdag 2 september.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen