Zomer Kabinet 2021 wordt Lente Kabinet 2022

Foto: Pixabay / Geralt

De persconferentie van premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge van gisteravond heeft definitief een streep gezet door het festival Zomer Kabinet in Het Twiske, begin september. Dat wordt nu weer een Lente Kabinet in het pinksterweekeinde volgend jaar.

‘De Nederlandse festivalzomer van 2021 is helaas compleet in het water gevallen en dat is lastig te verteren als overal in het buitenland evenementen veilig worden georganiseerd en de gewenste vaccinatiegraad behaald is,’ schrijft de teleurgestelde organisatie. ‘De afgelopen maanden heeft ons team dag en nacht alle zeilen bijgezet om met alle uitdagingen die de pandemie bood Zomer Kabinet voor te bereiden. Dat we Zomer Kabinet niet kunnen organiseren bedreigt ons kleine en onafhankelijke bedrijf, net als andere partijen in de cultuursector, financieel in haar bestaan. Daarnaast hebben we wederom maandenlang voor niks gewerkt.’

Tickets

Tickets voor het festival blijven geldig in 2022: de kaarten worden automatisch omgezet. Een restitutie of donatie van een ticket is ook mogelijk. Alle tickethouders krijgen daarover vandaag nog bericht via de e-mail. Meer details over het nieuwe Lente Kabinet-weekend volgen in een later stadium. Hier en daar zullen er wat wijzigen komen, maar fans kunnen vertrouwen op de gebruikelijke kwaliteit, meldt de organisatie verder.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen