Tot en met oktober werk aan Prins Hendrikkade

Foto: Google Street View

Floris Infra denkt nog tot en met oktober bezig te zijn met de werkzaamheden aan de Prins Hendrikkade in Zaandam. Afgelopen week is ermee begonnen. Langs de rijweg van komen nieuwe parkeervakken en de kade wordt afgesloten voor parkeren. Ook worden vier slechte bomen vervangen.

De tegels tussen de bomen verdwijnen ten gunste van betonstraatstenen en op die nieuwe verharding komen lijnen om de parkeervakken aan te geven. Borden langs de rijweg zullen gaan aangeven aan dat parkeren buiten deze vakken niet langer is toegestaan. De ingangen van de huidige parkeerplaats op de kade worden afgesloten. Voor de grond die tijdens de werkzaamheden overblijft komt een tijdelijk depot op de kade bij de Burcht en de vier bomen die worden gekapt worden in eerste instantie vervangen door vier nieuwe bomen in bakken. Later worden ze in de volle gond gezet.

Bereikbaarheid

Om de wijk met de auto bereikbaar te houden wordt het werk uitgevoerd in vier fases,  van zijstraat naar zijstraat. (Brom-)fietsers en voetgangers kunnen er altijd langs. Wie een gratis parkeervergunning heeft aangevraagd moet deze inmiddels hebben ontvangen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen