‘The Story Of Barbra Streisand’ in de Bullekerk

Foto: Cultureel Centrum De Bullekerk

Musicus, zanger en verhalenverteller pur sang Alexander Broussard uit Koog aan de Zaan neemt bezoekers in een unieke serie voorstellingen in de Bullekerk mee op reis naar de muziek, de soms woelige levens, de carrières en het imposante oeuvre van de grootste muzieklegendes. Op 19 juni is dat vanaf 20:00 uur Barbra Streisand.

Wat maakte Elvis Presley tot de koning van de rock ‘n’ roll? Wat is het geheim achter de fabuleuze zangtechniek van Streisand? Wat maakte de muziek van David Bowie zo onweerstaanbaar? Voor elke aflevering van deze serie masterclasses The Story Of…neemt Broussard een vocalist mee die zich gespecialiseerd heeft in de artiest van de avond. In het ge Elk thema wordt zo dus ook een unieke muzikale beleving van het hoogste niveau. Voor La Streisand is dat Janneke Meessen.

Na jaren als allround zangeres mee op tour te zijn geweest met bands als de Coronas, verheugt Meessen zich er nu op om samen met collega Broussard het bijzondere verhaal van Barbra Streisand aan te mogen vertolken. Zij is met vele genres en artiesten opgegroeid uit de soul-, pop- en rockwereld. Streisand stond niet in dat rijtje, maar toen Meessen eenmaal in aanraking kwam met het repertoire van Streisand werd haar snel één ding duidelijk: om déze muziek te kunnen zingen zal een flink tandje moeten worden bijgezet.

Eigen Tribute

Meessen nam deze uitdaging maar al te graag aan en inmiddels is Streisand niet meer uit haar repertoire weg te denken, en heeft zij nu ook haar eigen Tribute to Barbra Streisand. In de Bullekerk wordt ze vakkundig begeleid door Broussard achter de toetsen, aangevuld met musicus Robert Stoop. Tickets voor de avond kosten 22,50 euro en zijn hier te bestellen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen