Binnenkort 25 ‘wijdevilla’s’ Kreekrijk in de verkoop

Foto: Wonenineenwijdevilla.nl

Binnenkort gaan 25 ‘wijdevilla’s aan het water’ in nieuwbouwwijk Kreekrijk in Assendelft in de verkoop. De indicatieve vanafprijs is 725.000 euro, melden verkoopmakelaar Bert van Vulpen en Kennemerland Beheer. Ze komen te staan op de grens met de Omzoompolder, aan de zuidwestelijke rand van de wijk.

Bij de wijdevilla’s zijn de gevels van steen of hout of een combinatie daarvan en ze verwijzen naar de traditionele Zaanse stijl, maar dan met een eigentijdse invulling met betrekking tot architectuur, comfort en duurzaamheid. De woningen zijn geïnspireerd op de pakhuizen langs de Zaan. Het beeld wordt bepaald door de kleuren, net als op de Zaanse schilderijen die laten zien hoe kleurrijk de Zaanse houtbouw in het verleden was.

Drie types

Ze komen beschikbaar in drie types: met een Zaanse tuitgevel en uitgevoerd in twee kapvormen en drie kleurstellingen (te weten Zaans blauw, groen en donkergroen), met een Zaanse gevel met windveer (de combinatie van hout en steen in verschillende kleuren) en een Zaanse gevel met zijuitbouw (uitgevoerd in hout met een contrasterende witte daklijst die als een lijn rondom de woning beweegt).

 

Belangstellenden voor een wijdevilla kunnen zich hier aanmelden wanneer ze op de hoogte willen worden gehouden van de voortgang van het  project. Na het invullen en versturen van het formulier ontvangen ze dan op het door hen aangegeven e-mailadres een bevestigingslink en na bevestiging een e-mail met de inloggegevens voor hun persoonlijke account.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen