A10 Noord vanaf vanavond dicht voor alle verkeer

Foto: Google Street View

De buitenring van de A10 Noord richting Zaanstad en de Coentunnel gaat tussen vanavond 21:00 uur en 10 augustus 05:00 uur dicht tussen het knooppunt Watergraafsmeer en het Coenplein, net als alle tussenliggende op- en afritten.

Het verkeer wordt omgeleid via de A10 Oost, Zuid en West en moet rekening houden met flinke extra reistijd, die kan oplopen tot meer dan een uur. De A10 Noord binnenring richting Utrecht en Amersfoort blijft wel open. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren heeft Boskalis al nieuw asfalt aangelegd op de binnenring van de A10 Noord. Deze zomer volgt het groot onderhoud aan de buitenring, waarbij het asfalt en voegen bij bruggen en viaducten worden vervangen. De werkzaamheden gaan zeven dagen per week dag en nacht door om de verkeershinder zo kort mogelijk te laten duren.

Vanaf 21:00 uur wordt het verkeer geadviseerd om tijdelijk een ‘rondje ring’ te rijden:

  • Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A10 Oost, Zuid en West en de A10 Noord binnenring (richting Utrecht/Amersfoort);
  • Verkeer naar en vanuit Amsterdam Noord kan de stad binnenrijden en verlaten via de op- en afritten op de A10 Noord binnenring;
  • Verkeer naar IJburg en Zeeburg rijdt via de A10 Noord binnenring, afrit S114 (Zeeburg, IJburg, Artis) of via de A1, afrit Diemen/Amsterdam-IJburg.
Ook op de A8 voert Rijkswaterstaat groot onderhoud uit. Die is tot 11 augustus richting Amsterdam dicht tussen de N246 en knooppunt Zaandam. Voor verkeer richting Westzaan blijft de weg tijdens de wegwerkzaamheden open.  

Reacties