Vergunningen voor verkamering twee woonhuizen

Foto: PxHere / CC0 Publiek Domein

De gemeente heeft weer twee vergunningen verleend voor het veranderen van brandcompartimenten ten behoeve van kamergewijze verhuur. Het gaat ditmaal om gezinswoningen aan de Vincent van Goghweg en de Stationsstraat in Zaandam.

Belanghebbenden die het niet eens zijn met één van de beide besluit kunnen binnen zes weken een bezwaarschrift indienen bij Burgemeester & Wethouders. Dit kan online of per brief naar Postbus 2000, 1500 GA Zaandam. Het bezwaarschrift moet zijn voorzien van de datum, naam, adres, handtekening en motivering van de bezwaren. In beide gevallen loopt de bezwaartermijn op 14 juli af.

Stationsstraat 96.
Vincent van Goghweg 21.

Daarnaast mogen twee panden verbouwd worden tot een woning: de Raadhuisstraat 24 in Koog aan de Zaan en de Noorderhoofdstraat 48 in Krommenie. In het laatste pand was tot de sluiting van het café in juli vorig jaar Bar Babbels gevestigd, nadat een brand op 26 november 2017 de oorspronkelijke bar had verwoest. Daar was eerder sprake van een verbouwing tot zes appartementen. Op huisnummer 48 komt een appartement en kantoorruimte. In Koog aan de Zaan gaat het om een deel van het pand van Enorm Klaas Veenstra, dat de huisnummers 16-24 beslaat. Daar is sprake van het verbouwen van winkel- naar woonruimte. Ook tegen deze vergunningen kan nog bezwaar worden aangetekend.

Raadhuisstraat 24 in Koog aan de Zaan.
Noorderhoofdstraat 48 in Krommenie.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen