Leeghwaterweg ’s avonds en ’s nachts dicht voor nieuw asfalt

Foto: Google Street View

De provincie voert van woensdag 13 tot en met vrijdag 15 mei 20:00 en 05:00 uur asfalteringswerkzaamheden uit op de Leeghwaterweg (N515) in Zaandam, tussen de rotonde ter hoogte van de Zaanse Schans en het kruispunt ter hoogte van ‘t Kalf. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid.

Het verkeer wordt met borden omgeleid via de A8/A7 en vice versa. Op de vrijdagavond zijn er geen afzettingen en wordt het verkeer via een om- en omregeling langs het werk geleid. Het busverkeer rijdt op 13 en 14 mei tot eindhalte Zaanse Schans. Deze halte wordt na 20.00 uur verplaatst naar de P+R-afrit 2 nabij de Burger King. Busreizigers moeten rekening houden met een extra looptijd. De afsluiting geldt niet voor fietsers en voetgangers. Zij kunnen via het reguliere fietspad aan de noordzijde langs de werkzaamheden heen en ervaren er minimale hinder van.

Ook hulp- en nooddiensten kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik blijven maken van de Leeghwaterweg en worden langs de werkzaamheden geleid. De directe omgeving kan mogelijk enige geluidsoverlast ervaren. Om dit te beperken worden de geluidproducerende werkzaamheden zoveel als mogelijk aan het begin van de avond uitgevoerd.

Leeghwatdrwe

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen