Musicalsterren in de dop gezocht door het Oostzaanse Bel Canto

Foto: Bel Canto

Het Oostzaanse Bel Canto zoekt kinderen en jongeren tussen zes en vijftien jaar oud om mee te spelen en te zingen in de ‘vrolijke familiemusical’ Een lotje uit de loterij die op zaterdag 6 juni twee keer wordt uitgevoerd in theater de KunstGreep. Er zijn kleine en grote rollen te vergeven.

Bel Canto heeft net twee succesvolle en gezellige kerstconcerten achter de rug en het Jeugdkoor gaat op woensdag 8 januari weer van start met de repetities voor de nieuwe musical. Die gaat over twee gezinnen en een oudere dame die onafhankelijk van elkaar in een loterij een reis naar Spanje winnen. Daar blijkt veel te beleven te zijn, want er zijn ook twee boeven die naar het zuiden afzakken. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar en alle rollen moeten nog worden ingevuld. 

Gratis proefles

Het Bel Canto Jeugdkoor beschikt over een team met zeer ervaren medewerkers die de leden de fijne kneepjes van het theatermaken bijbrengen. Er wordt onder meer gewerkt aan zangtechniek en aan toneelspelen. Potentiële leden met interesse kunnen geheel vrijblijvend langskomen voor een gratis proefles. Het Bel Canto Jeugdkoor repeteert elke woensdag van 18:30 uur tot 19:30 uur in de KunstGreep aan de Kerkbuurt 4 in Oostzaan.

Kijk voor meer informatie op de website van Bel Canto. De kaartverkoop voor Een lotje uit de loterij begint begin mei. 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen