Nachtelijk asfalteringswerk N246 in Wormerveer

Foto: Pixabay

De provincie vervangt tussen maandag 25 maart en zondag 14 april tussen ‘s avonds 20:00 uur en ‘s ochtends 05:00 uur het asfalt op de N246 tussen de kruising met de Kerkstraat en de Noorddijk.

In de eerste week wordt de westkant tussen de Kerkstraat en de Ned Benedictweg aangepakt en in de tweede week de oostkant van dat deel van de weg (in de richting van Alkmaar). Tijdens het werk wordt het verkeer langs de ‘vrije’ kant van de weg geleid, met per rijrichting een rijstrook. Op de kruispunten staan verkeersregelaars om de zaak in goede banen te leiden.

Weg helemaal dicht

In de week van 8 april is het wegdeel tussen de kruising met de Ned Benedictweg en de Noorddijk aan de beurt. De weg wordt dan tussen 20:00 en 05:00 uur geheel gesloten van maandagavond tot en met zaterdagochtend. Het kruispunt bij de Noorddijk blijft wel bereikbaar. Bestemmingsverkeer moet via de Industrieweg in Wormerveer richting West-Knollendam en vice versa. Het overige verkeer moet omrijden via de A7 (naar Graft de Rijp en verder) of de A9 in de richting Alkmaar.

De rode ‘punaise’ is de Noorddijk.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen