Geboren Zaandammer wil na bijna halve eeuw wel eens weten wie zijn vader is

Foto: Flickr

Geboren Zaandammer Peter van Breemen (48) is nog steeds op zoek naar zijn vader, nadat twee mogelijkheden door DNA-onderzoek konden worden uitgesloten. Zijn moeder weigert hem de waarheid te vertellen.

De nu in Heemskerk wonende Van Breemen dacht op grond van een eerder gesprek met haar jarenlang te weten door wie hij verwekt is, maar dankzij de tussenkomst van het televisieprogramma DNA Onbekend werd duidelijk dat dit niet klopte. Hij kreeg naar aanleiding van de uitzending met de teleurstellende uitslag echter wel diverse tips, waarvan er eentje veelbelovend leek. Dit leidde ertoe dat er vorige maand een nieuwe DNA-test is gedaan met een kleinzoon van zijn mogelijke vader. Ook hier werd echter geen match gevonden.

Van Breemen doet nu een oproep aan iedereen die hem iets over zijn vader zou kunnen vertellen om zich te melden. ‘Ik ben geboren in januari 1970 en woonde op de Zuidervaart in Zaandam. Ik zou graag willen weten wie mijn vader is, vooral om dit verhaal te kunnen afsluiten en mijn kinderen te kunnen vertellen wie hun opa was,’ schrijft hij. Peter van Breemen is te bereiken via het e-mailadres [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen