Verkoopexpositie Zaanse kunstenaars in en voor Anna’s huis

Foto: Anna's huis

Zaanse kunstenaars hebben geïnspireerd door het ‘Verbinding’ elk in hun eigen stijl en met hun eigen techniek een kunstwerk gemaakt voor een expositie in en voor Anna’s huis. Die wordt op 4 juni om 11:00 uur geopend en zal nog te zien zijn tot en met 4 juli.

Er kan tijdens de tentoonstelling worden geboden op deze stuk voor stuk unieke werken en de opbrengst hiervan komt volledig ten goede aan Anna’s huis, het centrum voor iedereen die te maken heeft (of heeft gehad) met kanker aan de Zorgboulevard in Zaandam. Op 4 juli om 16:00 uur wordt onder het toeziend oog van notaris Rik Jacobs van Zaan Notarissen het hoogste bod van elk kunstwerk bekendgemaakt en kan de gelukkige winnaar zijn of haar kunstwerk mee naar huis nemen.

Deelnemende kunstenaars zijn onder anderen Daniëlle van der Erve, die regelmatig exposeert in Zaandam, Sharon Schoof van Dance of the Brushes waarbij de Japanse schilderkunst centraal staat, schildercoach bij In de Hoge Hoed in Koog aan de Zaan Fiona Hoogmoed en maker van videogames Britta Amons. Alle deelnemende kunstenaars vindt u hier.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen