Gemeente gaat met inwoners in gesprek in Noord

Foto: Gemeente Zaanstad

Inwoners van Wormerveer, Krommenie, Assendelft en West-Knollendam kunnen met de gemeente in gesprek gaan over de ontwikkelplannen bij hen in de buurt. bjvoorbeeld over het groen, het verkeer of woningbouw.

Medewerkers van de gemeente staan op 17 en 18 juni op meerdere plekken inte praten.  Op zaterdag 17 juni is dat tijdens de Burendag Wormerveervan van 13:00 tot 15:30 uur bij basisschool De Mei aan de Voltastraat. Bij de marktkraam van de gemeente is daar  alles te weten te komen over projecten in Wormerveer, zoals de coffeeshop aan de Marktstraat en de verdere herinrichting van de Zaanbocht. Er staat ook een smoothiefiets ter bevrediging van de inwendige mens.

Zondag 18 juni

Zondag 18 juni van 10:00 tot 12:00 uur is de gemeente present op de koffieochtend in het Sociale Winkeltje in het winkelcentrum van Saendelft en diezelfde dag staat er van 10:00 tot 12:00 uur een informatiekraam aan het Durghorstplantsoen bij de DekaMarkt in Krommenie. Er is koffie met wat lekkers en inwoners vinden er informatie over bouwplannen bij bijvoorbeeld de Nauernasche Vaart en op de plek van de Durghorst. Zondag 18 juni is ook de dag van Babbels Live Kids (voor tickethouders) aan de Omweg in Assendelft. De gemeente is tussen 14:00 en 19:00 uur ook daar vertegenwoordigd met een tent waar de kinderen hun wensen kwijt kunnen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen