Cheque van 5000 euro van Wormerland voor voedselbank

Foto: Gemeente Wormerland

Namens de gemeente Wormerland heeft wethouder Tjeerd Pietersma (midden) de Voedselbank Zaanstreek een cheque van 5000 euro overhandigd. Wilma Vloon en Hans Brinkhuis namen hem in ontvangst. Steeds meer mensen hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen door de steeds hogere kosten van levensonderhoud.

‘Het is fantastisch om te zien dat de 170 vrijwilligers de Voedselbank Zaanstreek runnen als een goedlopend bedrijf, om anderen te helpen. Deze toewijding verdient respect en vandaag een schenking’, aldus de wethouder. Het leven kan soms tegenzitten en dan heb je ineens te weinig geld voor de boodschappen. Misschien is een partner overleden, werk verloren gegaan of zijn er schulden doordat er verkeerde keuzes hebt gemaakt. De voedselbank kan dan uitkomst bieden.

Doneren

Voorzitter Brinkhuis van de Zaanse vrijwilligersorganisatie is dankbaar voor iedereen die aan de voedselbank doneert, inwoners en bedrijven. ‘En we vinden het fijn om te merken dat ook een gemeente met ons schouder aan schouder gaat staan. We ontwikkelen ons nog steeds. Zo helpen mensen ons enorm door online boodschappen te doneren via onze webshop. Daar zijn we dankbaar voor.’ Eenmalig doneren kan op rekening NL46 INGB 0000 0151 00 ten name van de Stichting Voedselbank Zaanstreek.

Cookieinstellingen