Veertien woningen hoek Oostzijde – Doctor Schaepmanstraat

Zo ziet het er nu uit.
Zo ziet het er nu uit.
Foto: Google Street View

Op de hoek van de Oostzijde en de Doctor Schaepmanstraat komen tien twee- en driekamerappartementen en vier maisonnettes met drie kamers. Het winkelpand wordt vervangen door een modern maar klassiek ontworpen gebouw. De koopwoningen kosten tussen 275.000 en 350.000 euro. De inschrijving is nu gestart.

 

Het project heeft de naam @Home gekregen en alleen de maisonnettes zijn aan elkaar gelijk. Deze beschikken over 58 vierkante gebruiksoppervlakte, hebben twee slaapkamers en een badkamer op de bovenste woonlaag. Op de eerste verdieping meet de woonkamer ruim 32 vierkante meter, met een openslaande deur naar een half inpandig, half uitwendig balkon op het zuiden.

De appartementen verdelen de verdiepingen op een speelse manier, aldus de ontwikkelaar. De badkamer en het toilet, in een aantal appartementen één ruimte, worden netjes betegeld en voorzien van sanitair en kranen van een gerenommeerd merk. @Home krijgt meer dan 50 zonnepanelen en verwarmen en zelfs koelen gebeurt met een collectieve bodemwarmtepomp. Warmte terugwinnen en hergebruiken met een speciale unit kan een flinke besparing opleveren. De Rosmolenbuurt is volgens de ontwikkelaar ‘booming’ en sterk in opkomst vanwege alle renovatie en nieuwbouw.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen