Nieuwe functie NS-app: snel meldingen over geplande treinreis

Foto: Flickr / Frans Berkelaar

In de NS-app is vanaf vandaag een nieuwe functie te vinden, de knop Zet meldingen aan. Daarmee kunnen reizigers ervoor kiezen om pushberichten te ontvangen op het moment dat er iets verandert in hun treinreis,  zodat zij gemakkelijk en snel relevante reisinformatie ontvangen over bijvoorbeeld een gewijzigd spoor of een vertraging.

 

Zet meldingen aan waarschuwt de reiziger op diens verzoek bijvoorbeeld wanneer een geplande trein uitvalt, een vertraging heeft van vijf minuten of meer, er een grotere kans is dat passagiers niet meer kunt zitten of dat zich een spoorwijziging voordoet. Reizigers kunnen per reis zelf bepalen of – en waarvan – zij een pushbericht willen ontvangen. In de app is het ook mogelijk om feedback te geven. Deze informatie ontvangt het spoorbedrijf graag om verbeteringen door te voeren.

Brede mobiliteitsapp

De proef loopt tot het einde van het jaar. De NS-app wordt steeds meer ontwikkeld tot een brede mobiliteitsapp. Zo toont hij sinds kort ook het aantal beschikbare parkeerplekken op de P+R locatie bij het station en worden de elektrische deelscooters van Check erin aangeboden in de app.

 

Reacties

Cookieinstellingen