Vandaag gewijzigde busroutes lijnen 64, 65 en 67

Foto: Wikipedia

Busbrug De Binding is vandaag de hele dag gesloten voor bussen en dus volgen die op de lijnen 64, 65 en 67 een alternatieve route. Na 19:00 uur verandert die weer. Er wordt gewerkt op en om de brug in verband met de toekomstige permanente openstelling.

Tot 19:00 uur

Lijn 64 rijdt tot 19:00 uur vanaf het station in Zaandam richting Rooswijk de route van lijn 65/67 naar de Houthavenkade – Pieter Ghijsenlaan – Symon Spiersweg en de Houtveldweg. Daarna rijdt de bus de reguliere route naar het winkelcentrum Langeweide. Bij De Binding staan noodhaltes en de bij de halte Diepenbroekstraat wordt ook gestopt omdat de lijnen 65 en 67 daar niet rijden. Het traject station Zaandam – Kogerveld blijft ongewijzigd.

Lijn 65 en 67 rijden vanaf het station in Zaandam via de Provincialeweg het spoor over bij de Guisweg. Via de halte Westerkoog zal gekeerd worden bij het station in Koog aan de Zaan en vervolgens wordt dezelfde weg teruggereden tot de halte Westerkoog. Vanaf daar wordt de reguliere route gereden. Dit geldt voor beide richtingen. De reistijd tussen Westzaan, Krommenie, Assendelft en Zaandam blijft dezelfde. Het traject tussen Zaandam NS en De Binding wordt bediend met lijn 64.

Na 19:00 uur

Lijn 64 gaat vanaf het station in Zaandam via de normale route naat het winkelcentrum Langeweide. Vanaf daar gaat lijn 64 rechtsaf de Langeweide in en aan het einde linksaf de Houtveldweg op. Bij de rotonde is het eind en beginpunt. Deze route is in beide richtingen. Bij halte Diepenbroekstraat wordt ook gestopt omdat 67 hier niet rijdt.

Lijn 67 rijdt komende vanaf het Zaandamse station de Provincialeweg op en gaat het spoor over bij de Guisweg. De eerste halte op reguliere route is de halte Westzaan Middel, in beide richtingen.

Pendeldienst Rooswijk- Zaandam

Er rijdt overdag een pendel van Rooswijk naar het station in Zaandam. Tot 19:00 uur zal de vertrektijd gelijk zijn aan de reguliere vertrektijden vanuit Rooswijk. Na 19:00 uur rijdt de pendel van het station in Koog aan de Zaan via Rooswijk naar station Zaandam, in beide richtingen. Hier worden de reguliere vertrektijden vanaf het station in Zaandam aangehouden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen