112

Ernstig verwarde man zet thuis in Westzaan de gaskraan open

Foto: PxHere

De politie heeft in Westzaan een ernstig verwarde man meegenomen naar het bureau ter beoordeling voor crisisdienst. Hij had de gaskraan al opengezet, meldt wijkagent Mark Krom in een tweet. In de broeksband werden bovendien een vork en messen gevonden.

December staat niet voor iedereen in het teken van familiebezoek en gezelligheid. Eenzaamheid wordt daardoor tijdens feestdagen vaak nog sterker gevoeld en kan mensen in grote psychische nood brengen. Wie behoefte heeft aan een luisterend oor, kan terecht bij de vrijwilligers van Sensoor.

Hoe contact te leggen

De landelijke luisterlijn wordt vaker gebeld dan ooit. Sensoor is al 60 jaar de grootste organisatie in Nederland die anonieme hulp op afstand biedt. Vanuit 26 locaties, waaronder Zaandam, voeren zo’n 1200 vrijwilligers dag en nacht ruim 285.000 anonieme gesprekken per jaar via telefoon, chat en e-mail. Het telefoonnummer in Zaandam is 075 – 616 2000. Het e-mailadres voor een geschreven ‘gesprek’ is [email protected]. De chat is open van 10:00 tot 22:00 uur. Klik hier om meteen naar de chat te gaan.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen