112

Overvaller tabakshop Gibraltar nog niet gevonden

Foto: Politie Zaanstreek

De man die gistermorgen een overval pleegde aan de straat Gibraltar in Zaandam is nog niet gevonden. Het is niet helemaal duidelijk of zijn doelwit de geldloper van Brinks was die op dat moment de Geldmaat aan het bijvullen was of dat hij de tabakshop wilde beroven.

Duidelijk is wel dat hij onder bedreiging van een mes geld eiste, maar zich halverwege de overval bedacht en op de vlucht sloeg. Halverwege de overval trekt de verdachte zich terug en vlucht. De verdachte heeft een normaal postuur en is 1,85 tot 1,90 meter lang. Hij heeft een getinte huidskleur, scherpe neus en zwart haar in lokken of dreads. De verdachte was gekleed in een cargobroek met smalle pijpen, zwarte lage sneakers en een kort zwart jack met een grijze rits. Hij droeg tijdens de overval een pilotenbril, crèmekleurige shawl, een zwarte pet en een blauwgrijze capuchon.

Info gezocht

De politie is een onderzoek gestart en zoekt nog getuigen, bruikbare informatie en beelden uit de directe omgeving van de overval: de straten Gibraltar, Kofstraat, Brigantijnstraat en Middelandse Zee. Wie informatie heeft die mogelijk het onderzoek verder kan helpen wordt verzocht contact op te nemen met de politie via het nummer 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen