112

Daders ontkomen na nieuwe overval op CeX in Zaandam

Foto: Google / Menno van Dam

Elektronicawinkel Entertainment CeX Exchange op de Gedemte Gracht in Zaandam is gisteren 20:30 uur opnieuw doelwit geweest van een overval. De daders zijn op een lichtgekleurde scooter ontkomen.

De politie liet via Burgernet weten uit te kijken naar twee verdachten tussen zestien en 20 jaar oud. De twee donkergeklede mannen meerdere goederen mee, waarbij het personeel met een steekwapen werd bedreigd. De twee verdachten hebben een lichtgetinte huidskleur en droegen een bivakmuts. Eén van hen droeg een broek met strepen, waarschijnlijk van het merk Adidas en was in het bezit van een grijze sporttas.

De politie is nog op zoek naar aanvullende informatie. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken of beelden van gisteravond hebben gemaakt op de Gedempte Gracht, de Stationsstraat of in het gebied daartussen worden verzocht met de politie te bellen op het nummer 0900 – 8844 of contact op te nemen via Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000

Afgelopen december werd het filiaal van CeX overvallen door drie door gewapende mannen die na een achtervolging over onder meer de A8 in de richting Amsterdam konden worden aangehouden. Beide overvallen verliepen zonden dat er gewonden vielen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen