Sport voor jong en oud bij gymvereniging K&V

Foto: Kracht en Vlugheid

Gymnastiek- en sportvereniging Kracht en Vlugheid zoekt nieuwe leden. Koninklijke K&V bestaat al 105 jaar, maar zag tijdens de lange lockdowns het aantal leden gestaag teruglopen. Nu nodigt de vereniging jong en oud uit om het binnensporten weer op te pakken.

 

‘Juist nu is het belangrijk om weer te gaan sporten. Zo kun je de coronakilo’s te lijf te gaan, maar K&V is vooral ook een hele gezellige vereniging,’ zegt Ilya Slingerland, voormalig topturnster en trainer bij K&V. De club staat ook bekend om activiteiten zoals de kinderdisco’s en het turnkamp, dit jaar weer in de herfstvakantie.

Salto’s springen

Behalve het aantrekken van nieuwe jeugd richt de vereniging zich ook op volwassenen. ‘Na het werk een aantal salto’s springen op de airtrack is leuker dan welke sportschool dan ook,’ zo promoot één van de bestaande leden de club. Ook bij het freerunnen en de workouts op muziek is nog plek. Lessen van K&V vinden plaats in gymzaal De Greep in Kogerveld, maar ook in andere sporthallen in Zaandam, Koog aan de Zaan en Zaandijk.  

 

Reacties

Cookieinstellingen