Zaanse Herfst Experience in teken sport, cultuur en lifestyle

Foto: Sportbedrijf Zaanstad

Tijdens de Zaanse Herfst Experience van het Sportbedrijf Zaanstad staan bewegen, beleven, ontdekken en genieten in de herfstvakantie centraal. Kinderen die houden van sport, cultuur of lifestyle kunnen van maandag tot en met vrijdag gratis meedoen met leuke en afwisselende activiteiten.

Samen met sportverenigingen en aanbieders van cultuur en lifestyle is voor de jeugd van zes tot en met zeventien jaar een programma samengesteld in heel Zaanstad. Er zijn dan van 13:00 tot 16:00 uur zowel binnen- als buitenactiviteiten voor kinderen met en zonder een beperking. ‘Samen plezier maken en bewegen is leerzaam en zorgt voor lachende gezichten,’ is het motto.

 

Zo staan op vrijdag 22 oktober bamboe bouwen, dansen, trommelen, schminken en nog veel meer op het programma in sporthal Zaanstad Zuid en is er voor de jongste Zaankantertjes op donderdag 21 oktober de Zaanse Mini Herfst Experience. Kinderen van drie tot en met vijf jaar worden van 10:00 tot 12:00 uur getrakteerd op workshops als boetseren, dansen, judo, muziek en theater.  Ook kunnen de mini’s zich vakkundig laten omtoveren tot piraat, tijger of iets anders moois, met schmink en glittertattoo’s. Het hele programma van de week vindt u hier.

 

 

Reacties