Vrijblijvend kennismaken met badminton bij MatchPoint

Foto: PxHere / CC0 Publiek Domein

Badmintonvereniging MatchPoint wil de jeugd van zes tot en met zeventien jaar de kans geven om vrijblijvend kennis te maken met de sport. Kinderen en jongeren kunt een training volgen of alleen komen kijken; voor rackets en shuttles zijn wordt gezorgd op twee open avonden.

Die worden gehouden op dinsdag 7 september in sporthal Zaanstad Zuid, de Weer 26 in Zaandam en op donderdag 9 september in Topsportcentrum De Koog aan de Wezelstraat 7 in Koog aan de Zaan. De open avonden beginnen om 19:00 uur en eindigen om 20:15 uur.

Volwassenen

Voor volwassenen start op donderdag 9 september om 19:30 uur in De Koog een nieuwe serie recreantentrainingen. Deze trainingen zijn de ideale manier om als volwassene kennis te maken met de badmintonsport en om de beginselen te leren. Onder leiding van enkele gevorderde (competitie)spelers is er aandacht voor de basisslagen, techniek, tactiek en de spelregels. Uiteraard vormt gezelligheid de basis: plezier in het spel staat voorop. Na de training van 45 minuten kunnen wedstrijden worden gespeeld om de geleerde vaardigheden in de praktijk toe te passen.

Voor alle leden zijn deze trainingen gratis. Mocht u nog geen lid zijn, dan kunt u er vrijblijvend drie maal aan deelnemen. Daarna kunt u besluiten om een lidmaatschap te nemen, waarmee het gehele seizoen twee keer per week gespeeld kan worden op de dinsdag (in sporthal Zaanstad Zuid) en/of op donderdag in Koog aan de Zaan.

Bij vragen kunt u contact opnemen via [email protected]

Reacties