Zaanse Heren Selectie op 17 augustus tegen Jong AZ

Foto: Google / Bart Terkoolt

De Zaanse Heren Selectie treedt op dinsdag 17 augustus op het Afas-trainingscomplex in Wijdewormer aan tegen Jong AZ. De wedstrijd begint om 18:30 uur, maar er kan maar zeer beperkt publiek bij aanwezig zijn. Iedere speler mag in overleg twee toeschouwers meenemen en daarmee houdt het op.

De Zaanse Heren Selectie. Bron: Voetbalvaria

 

 

 

De Zaanse selectie bestaat uit 25 spelers die tijdens de onlangs gehouden Febo Zaanstad Cup geselecteerd zijn door een jury, bestaande uit (Zaanse) voetbalcoryfeeën. Het was eerst de bedoeling dat de selectie nog enkele keren zou gaan trainen om tot een uiteindelijke selectie van zestien spelers te komen, maar door tijdgebrek is het daar niet van gekomen. Alle 25 komen nu in actie tegen Jong AZ onder leiding van trainer Martin de Groot, bijgestaan door Edwin Vork en Mitchel Haijen. Rob Prevoo is de keeperstrainer en Rinus Waerst de fysiotherapeut. Ed Kuijper maakt als leider de begeleiding compleet.

Vrouwen tegen Telstar

De precieze invulling van de Zaanse Vrouwen Selectie is nog niet helemaal rond, maar daar zal na de wedstrijd op 17 augustus snel meer over bekend worden. Deze selectie komt in september in actie tegen Telstar, hoogstwaarschijnlijk in het Buko-stadion op Sportpark Schoonenberg in Velsen.

Reacties