Vier dagen lang volop sport en spel in de herfstvakantie

Foto: Pixabay / Tania Van den Berghen

Sportbedrijf Zaanstad biedt in de herfstvakantie van 12 tot en met 15 oktober een vierdaags programma aan voor kinderen en jongeren van zes tot zestien jaar. In sportcentrum Trias in Krommenie kunnen zij kennismaken met sporten zoals handboogschieten, handbal, basketbal, voetbal en (knots)hockey.

Ook kunnen ze plezier maken met bumperball, bootcamp onderdelen, dammen, schaken en andere leuke spellen. Het middagprogramma wordt gevuld met animatie zoals bingo en petje op/petje af. Van maandag tot en met donderdag staat het programma bol van sport en plezier. De deelnemers zijn welkom van 09:00 tot 17:00 uur. De activiteiten starten om 09:30 uur en kinderen mogen vanaf 16:00 uur opgehaald worden. Ook een fruitmoment, drinken en een lunch zijn bij het programma inbegrepen.

De kosten voor vier dagen zijn 25 euro per kind, deelname op maandag en dinsdag of woensdag en donderdag kost vijftien euro per kind.
De betaling moet contant worden voldaan voor de aanvang van de sport- en spelweek, op maandag 12 oktober bij de registratiebalie. Er is plaats voor maximaal 80 kinderen, en vol is vol. De  deelnemers dienen hun eigen sportkleding en binnensportschoenen mee te nemen. Aanmelden kan hier

 

 

 

Vandaag is daarnaast het begin van het najaarsrooster van het Sportbedrijf, met sportbuurtwerkactiviteiten. In samenwerking met JOGG-Zaanstad worden diverse gratis sport- en bewegingslessen gegeven voor kinderen die met plezier willen werken aan een gezond gewicht en een betere conditie. Binnen het project Poelenburg in Beweging beginnen deze maand nieuwe en eveneens gratis sportlessen voor kinderen uit deze Zaandamse wijk. Ouders kunnen kinderen daarvoor hier aanmelden.

Materiaallijst sport- en speluitleen

Iedereen kan via het Sportbedrijf sport- en spelmateriaal huren voor een lage prijs. Van lintjes, voetballen en rackets tot het stokkenvangenspel en oud-Hollandse spellen. Dit kan voor één of meerdere dagen. Het materiaal kan, na reservering, opgehaald worden bij zwembad De Slag. Mocht u vragen hebben over het materiaal, stuur dan een email naar: [email protected] of bel 075 – 653 99 70.
Bekijk de volledige lijst hier.

Reacties