SC Hercules van 12 tot en met 14 oktober gastheer Barça Academy

Foto: Piqsels / CC0

FC Barcelona houdt onder de naam Barça Academy van 12 tot en met 14 oktober een voetbalkamp bij SC Hercules in Zaandam. Drie dagen lang trainen zoals Frenkie de Jong, Lieke Martens, Lionel Messi en Luis Suarèz, op de echte Barça-manier, plezier hebbend en nieuwe vrienden makend.

Die ‘echte Barça-manier’ sinds de 8-2 nederlaag tegen Bayern München van vorige week wel iets van zijn glans verloren, maar aan de andere kant hebben we het in oktober wellicht over het Barcelona van geboren Zaandammer Ronald Koeman. Wat de toekomst ook brengen moge, de voetbalkampen van FC Barcelona in Nederland zijn altijd een hoogtepunt voor jongens en meisjes, spelers en keepers van zes tot en met zestien jaar.

Programma en prijzen

Het gaat in de herfstvakantie om drie dagen met twee trainingen per dag door trainers van FC Barcelona, van 10:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 16:00 uur, inclusief drie maal een lunch, een voetbalquiz, een origineel Nike-trainingstenue, een bidon en een rugtas, prijzen voor de beste speler en persoonlijkheid volgens de normen en waarden van de Catelaanse club en een certificaat met handtekeningen. Er zijn daarnaast prijzen in de wacht te slepen zoals een gesigneerd FC Barcelona-shirt, een gesigneerde FC Barcelona-elftalfoto en een gesigneerde foto van een speler van het eerste elftal. De grootste talenten maken kans om uitgenodigd te worden voor trainingen bij de club in Barcelona.

Korting voor leden

Leden van SC Hercules ontvangen van de club 65 euro van het inschrijfgeld van 245 euro terug. Niet-leden van Sportclub Hercules maken ook kans op een korting: wanneer zij zich als nieuw lid aanmelden voor het seizoen 2020/2021 ontvangen zij een korting van 45,00 euro op het contributiegeld voor het seizoen. Inschrijven voor het driedaagse voetbalkamp kan hier. Er is ook een eendaagse clinic met twee trainingen van 10:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 16:00 uur, inclusief lunch, de FC Barcelona-voetbalquiz, de Barça-rugtas en het certificaat met handtekeningen. Hercules is gevestigd aan het Kuilpad in Zaandam, in Het Kalf.

Reacties