Clinic voor ambitieuze jonge zaalvoetbalsters bij FCZSW

Foto: Facebook / Zaalvoetbalvereniging FCZSW

Zaalvoetbalvereniging FCZSW biedt op zondagmiddag 26 januari een clinic aan voor ambitieuze en talentvolle speelsters van veertien tot twintig jaar uit de Zaanstreek. Het gaat om een primeur.

Onder leiding van ervaren trainers en spelers kunnen de speelsters kennismaken met zaalvoetbal op topniveau. De staf en de begeleiding bieden een compleet programma aan en zullen laten zien wat het betekent om op het hoogste niveau te trainen en te spelen, door middel van diverse oefenvormen waarbij iedereen kan wennen aan de opwindende sport die zaalvoetbal (of futsal) is. Het is de bedoeling van FCZSW om deze clinic een passend vervolg te geven en uiteindelijk vanuit deze talententrainingen een selectieprocedure te beginnen. FCZSW heeft momenteel twaalf herenteams en één damesteam. Sowieso nodigen worden alle deelneemsters van harte uitgenodigd om dan een eredivisiewedstrijd bij te wonen. Deelname aan de clinic is gratis. Het is in eerste instantie niet belangrijk op welk niveau de deelnemers spelen, maar wel dat er de ambitie is om als speelster te groeien.

Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 19 januari via [email protected] De clinic begint om 14:00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. De locatie is het Topsportcentrum De Koog aan de Wezelstraat 7 in Koog aan de Zaan. Daar is ook publiek van harte welkom. Voor vragen over de clinic kunt u terecht op de website van FCZSW of u kunt een e-mail sturen naar [email protected]

Reacties