Tot 24 november inschrijven voor MTB-toertocht in Schoorl

Foto: Wikipedia

Noem ‘Schoorl’ in het bijzijn van mountainbikeliefhebbers en de ogen gaan twinkelen, claimt Le Champion. Omdat wij vermoeden dat Zaankanters wat dat betreft geen uitzondering zijn daarom deze aankondiging: op zondag 24 november is er een uitdagende MTB-toertocht in Schoorl, met routes over het beroemde MTB-parcours en over het strand, langs glooiende duinen en door de lage polders.

De startlocatie van de toertocht is bij sportclub Duinrand S aan de Smeerlaan in Schoorl. Deelnemers kunnen kiezen uit een route van 30 of 40 kilometer. Vanaf de start rijden ze eerst naar Hargen aan Zee om vanaf daar via het strand naar Bergen aan Zee te rijden. Vervolgens gaat de route van 30 kilometer over een gedeelte en de route van 40 km over het gehele MTB-parcours van Schoorl. Waarna de finish wacht.

Inschrijven tot 24 november

Online inschrijven is hier mogelijk tot en met 23 november. Het inschrijfgeld bedraagt zes euro voor alle afstanden. Jeugd tot en met vijftien jaar kan meedoen voor twee euro en leden van Le Champion en de NTFU krijgen een korting van twee euro. Bij de startlocatie kunt u zich op zondag 24 november zelf ook nog inschrijven, maar dan geldt een toeslag van een euro.

De start van alle afstanden is tussen 9:00 tot 10:00 uur bij sportclub Duinrand S, Smeerlaan 2h in Schoorl.

 

 

Reacties