Twiske Swim Runners beginnen aan een nieuw seizoen

Foto: Twiske Swim Runners

De Twiske Swim Runners beginnen aan een nieuw seizoen. De vereniging is de eerste in zijn soort in Nederland en aangesloten bij de NTB – traithlonbond. Een belangrijk deel van de leden is recreatief sportief bezig en doet niet mee aan wedstrijden. Maar dat kan wel.

Swimrun gaat om avontuur en beleving. Er zijn twee soorten lidmaatschap van de vereniging. Zondagleden mogen het hele jaar mee op trailrun (november – april) én swimrun (mei – oktober). Dat gebeurt niet alleen in Het Twiske, maar er worden ook uitstapjes gemaakt naar bijvoorbeeld het Naardermeer, Bilthoven en Duin & Kruitberg en er zijn urban runs in Amsterdam. Mensen kunnen ook volledig lid worden en op de zondagen meetrainen, maar krijgen daarnaast nog een hardlooptraining op woensdag (het hele jaar door) en zwemtraining op donderdag in de periode dat zwembad De Breek in Landsmeer open is.

Proeftrainen

Wie een keer wil komen meetrainen en van de verenging proeven kan meedoen aan een zwemtraining in het zwenbad, een hardlooptraining, een wimruntraining of een trailruntraining. Swimrun clinics vallen niet onder een proeftraining en zijn apart te boeken.

Reacties

Cookieinstellingen