Inschrijving Ronde van Noord-Holland tot 21 april

Foto: Le Champion

Fietsers kunnen zich via de Late Bird inschrijving nog tot en met donderdag 20 april opgeven voor de 49ste editie van de Ronde van Noord-Holland. Die is op zaterdag 22 april en al ruim 3000 deelnemers hebben zich ervoor opgegeven.

Er zijn startlocaties in Alkmaar, Purmerend en Hoorn met afstanden zijn 85, 110 of 160 kilometer. De routes gaan door prachtige groene polders en schilderachtige dorpjes met historische stolpboerderijen, maar natuurlijk ook langs de bloeiende tulpenvelden. De afwisselende routes zijn volledig uitgepijld en onderweg worden de deelnemers van nieuwe energie voorzien bij de verzorgingsposten. Zo bezoeken ze een ijsclub, twee ijsbanen en een markthal.

Vrijwillige bijdrage

Fietsers kunnen zelf kiezen of ze in Alkmaar, Purmerend of Hoorn willen starten en daarmee ook weer finishen. Aanmelden kan hier. Alle deelnemers kunnen bij de inschrijving een vrijwillige bijdrage doen aan de Hartstichting, het aan het evenement verbonden goede doel. Nederland telt 1,7 miljoen mensen met een hart- of vaataandoening. Als er niks wordt gedaan, groeit dit aantal binnen acht jaar tot 2,6 miljoen mensen.

Reacties

Cookieinstellingen