Volgende maand inschrijving Dam tot Dam van start

Foto: Wikipedia

Sportorganisatie Le Champion laat volgende maand de inschrijving voor de Dam tot Damloop gefaseerd verlopen. De diverse onderdelen gaan op verschillende momenten van start. De startbewijzen zijn ieder jaar zeer gewild, dus aangeraden wordt om er op tijd bij te zijn.

Tijdens het Dam tot Dam Weekend op zaterdag 16 en zondag 17 september kunnen maximaal 65.000 hardlopers meedoen. Leden van Le Champion krijgen de mogelijkheid om zich vóór de officiële inschrijvingstermijn van de individuele lopers al aan te melden. Iedereen die gebruik wil maken van deze startgarantie, dient vóór 1 april 2023 lid te zijn geworden. De gegarandeerde inschrijvingstermijn voor leden is van maandag 3 april (09:00 uur) tot en met maandag 17 april. Voor niet-leden start de inschrijving op de volgende momenten:

  • Maandag 3 april 09:00 uur – Dam tot Dam Business- en goede doelenloop;
  • Dinsdag 18 april 09:00 uur – Tien Engelse Mijl, vijf Engelse Mijl Dam tot Damloop, Damloop by night, Mini Dam tot Damloop, Dam tot Dam Wandeltocht en Dam tot Dam FietsClassic.

Samen met collega’s, relaties of klanten meedoen aan de Dam tot Dam Businessloop is ieder jaar ieder jaat weggelegd voor ruim 3000 teams die meedoen aan de tien Engelse Mijl van Amsterdam naar Zaandam. Het Dam tot Dam Weekend is met ruim 80.000 deelnemers het grootste sportieve weekend van Nederland.

Reacties

Cookieinstellingen