VriendenLoterij draagt bij aan nieuw clubhuis ZVC ’22

Foto: VriendenLoterij

Voetbalvereniging ZVC ’22 uit Zaandam is door de VriendenLoterij voor benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig 5000. De club gaat het geld  gebruiken voor het nieuwe clubgebouw.

‘Wij zijn een samensmelting van twee clubs, ZVV Zaanlandia en FC Zaandam en het is geweldig om te zien hoe een nieuw clubhart is ontstaan, met als kers op de taart een nieuw clubgebouw,’ laat penningmeester Jacques van Alphen weten. ‘We zijn druk bezig met de afronding van het definitieve ontwerp. Het realiseren van een nieuw te bouwen clubhuis brengt vanzelfsprekend veel kosten met zich mee en elke aanvulling hierop is welkom.’

Zelf aanmelden

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5000 euro voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zichzelf aanmelden. Deelnemers aan de VriendenLoterij kunnen voor een zelfgekozen organisatie meespelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar de gekozen club, vereniging of stichting.

Reacties

Cookieinstellingen