Inschrijving voor Ronde van Noord-Holland geopend

Foto: Le Champion

Eén van de oudste toertochten van Le Champion wordt volgend jaar verreden op zaterdag 22 april. Inschrijven voor de 49ste editie van de Ronde van Noord-Holland us nu mogelijk, met keus uit drie afstanden: 85, 110 of 160 kilometer.

 

Kenmerkend voor deze lenteklassieker voor zowel fanatieke als recreatieve racefietsers zijn de routes door prachtige groene polders, langs historische stolpboerderijen en karakteristieke dorpjes. De twee kortste routes gaan langs de mooiste plekjes in de regio; de langste afstand neemt de fietsers weer mee langs de Noordzeekust bij Petten en de bloeiende tulpenvelden.

Drie startplaatsen

De Ronde van Noord-Holland kan worden gestart op drie locaties: in Alkmaar, Hoorn of Purmerend. Een unieke belevenis in Alkmaar en Hoorn is fietsen over het beton van de ijsbaan. In Purmerend gaan de fietsers van start op de Koemarkt. Dit jaar is de Hartstichting weer het goede doel van de Ronde van Noord-Holland. Er kan een vrijwillige donatie worden gedaan tijdens de inschrijving of fietsers kunnen zichzelf laten sponsoren door een actiepagina aan te maken via de website.

De inschrijving is geopend tot en met 10 april 2023. Deelnemers die als eerst een startbewijs bemachtigen kunnen gebruikmaken van een korting op het inschrijftarief. Daarvoor is een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar.


Reacties

Cookieinstellingen