Trainen met Loopgroep Zaanstreek voor Groet uit Schoorl Run

Foto: Loopgroep Zaanstreek

De Loopgroep Zaanstreek heeft een Groet uit Schoorl Run – arrangement in elkaat gezet voor de tweede zondag in februari. Nu het loopevenement weer in zijn volle omvang van start kan gaan wil de loopgroep iedereen de kans bieden om zich via een ‘succes-verzekerd-trainings-arrangement’ voor te bereiden.

‘Waarom wachten tot 1 januari met die fitte vitale levensstijl? Als je nu samen met ons aan de slag gaat, ga je 100 procent fitter het nieuwe jaar in,’ luidt de verleidelijke oproep. ‘Deze run heeft bij ons een speciaal plekje in ons lopershart: het parcours is uniek in zijn soort en gaat dwars door het mooie bos- en duingebied tussen Groet en Schoorl. En dat midden in de winter. Deze ervaring gunnen wij elke hardloper,’ schrijft de groep.

Twaalf weken

Die neemt vanaf 22 november nieuwkomers mee in de trainingen vanaf vijf kilometer op weg naar de tien kilometer of vanaf tien kilometer naar de 21,1 kilometer, de halve marathon. Het gaat om drie trainingen per week met de groep en het trainingsschema is zodanig opgebouwd dat het altijd in ieders drukke leven in te passen is. Het arrangement kost 45 euro voor twaalf weken meetrainen onder de begeleiding van professionele trainers.

Kennismaking

Op vrijdagavond 18 november worden geïnteresseerden om 20:00 uur verwelkomd in de Pelikaan in de Kervelstraat in Krommenie. De trainers informeren hen graag over de aanpak, de inhoud van de trainingen en ‘de bewezen succesformule waardoor het voor iedereen haalbaar is om te gaan voor minstens de tien van Groet uit Schoorl’. Voor wie deelname aan de winterloop nog te ambititeus is maar harlopen wel een uitdaging is die lonkt, zijn er ook mogelijkheden. Aanmelden voor de bijeenkomst kan met een e-mail naar [email protected]

 

Reacties

Cookieinstellingen