Informatievoorziening in verband met corona

Foto: Pixabay / Mohamed Hassan

Het ministerie van Volksgezondheid, het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu en de GGD Zaanstreek – Waterland houden de situatie rondom het coronavirus in de gaten. Wilt u weten wat Covid-19 betekent voor de dienstverlening van de gemeente, uw eigen onderneming of hoe de landelijke maatregelen in Zaanstad worden uitvoerd?

U vindt hier alle informatie op een rij. De maatregelen voor het coronavirus hebben ook effect op hulp en ondersteuning in Zaanstad. Voor de Sociale Wijkteams, Jeugdteams, Werkom, het Centrum Jong en het Jongerenloket gelden speciale maatregelen en aangepaste openingstijden. Zo is er geen open inloop en zijn er geen huisbezoeken. De Sociale Wijkteams hebben hun deuren gesloten, maar de afspraken gaan zo veel mogelijk telefonisch of digitaal door. Ook voor de andere partijen geldt: alles gaat zo veel mogelijk digitaal en/of telefonisch door. Fysieke afspraken zijn er alleen als dat echt noodzakelijk is en allebei gezond bent. Alle groepsactiviteiten zijn geannuleerd tot en met 6 april.

Per organisatie zijn er verschillen en omstandigheden kunnen elk moment veranderen. Kijk daarom voor de meest actuele info op de website:

 

Reacties