Energiecafé voor leden van Verenigingen van Eigenaren

Foto: PxHere

De gemeente houdt morgen speciaal voor Verenigingen van Eigenaren een Energiecafé over mogelijkheden om wooncomplexen te verduurzamen. Alle Zaanse VvE’s zijn daarvoor per brief uitgenodigd.

Tijdens de bijeenkomst op 24 september krijgen zij informatie over verschillende maatregelen om de woningen te verduurzamen én de energierekening omlaag te brengen, zoals isolatie, energiezuinige verlichting, zonnepanelen en duurzame verwarming. Daarnaast is er speciale aandacht voor de Energiebespaarlening van het Nationaal Energiebespaarfonds. Deze lening is er speciaal voor VvE’s. Een lid van een VvE vertelt tijdens het Energiecafé over de eigen ervaringen en ook het Duurzaam Bouwloket is aanwezig om allerlei praktische vragen te beantwoorden.

VvE’s die aanwezig willen zijn – met maximaal twee leden – kunnen zich nog aanmelden via de website https://nieuwzaansklimaat.zaanstad.nl. De avond wordt gehouden in De Vermaning aan de Westzijde 80 in Zaandam en duurt van 20:00 tot rond 21:30 uur. Inloop vanaf 19:30 uur.

Reacties

0