Morgen meer info over nieuwe wijk De Bannehoven

Foto: Nieuwbouw-zaanstreek.nl

Bewoners van Rooswijk zijn morgen tussen 16:00 en 20:00 uur welkom in Zorgcentrum Guisveld in de George Gershwinstraat 207 in Zaandijk om te worden bijgepraat over de nieuwe woonwijk De Bannehoven, op het terrein van het voormalige gemeentehuis. Om 19:30 uur neemt wethouder SongΓΌl Mutluer daar kort het woord.

Tijdens de inloopbijeenkomst worden tekeningen voor de inrichting van het openbaar gebied en uitgewerkte gevelaanzichten van de nieuwbouwplannen gepresenteerd. Vertegenwoordigers van de gemeente, ontwikkelaars en architecten zijn aanwezig om toelichting te geven en vragen te beantwoorden. De prognose is dat er in de tweede helft van dit jaar gestart kan worden met de verkoop.

Nog geen info over prijzen

Op dit moment is er dus nog geen informatie over prijzen beschikbaar. Als alles naar wens verloopt kan in het voorjaar van 2020 met de bouw worden begonnen. De Bannehoven moet een groene en autoloze wijk worden waar kinderen vrij kunnen spelen in een groene hof. Er moeten woningen komen voor zowel starters en gezinnen als voor senioren.

 

Reacties