Inschrijven voor zonnepanelenactie kan nog tot 16 december

Foto: Pixabay

Meer dan 550 inwoners van Zaanstad hebben de informatieavonden over zonnepanelen bezocht en afgelopen week hadden zich al 938 mensen gemeld voor een persoonlijk advies. Inschrijven voor de actie kan tot 16 december.

Momenteel worden volop huisbezoeken gebracht om de situatie ter plaatse in kaart te brengen, waarop een aanbieding volgt. De eerste panelen zullen naar verwacht in december worden geplaatst. De actie is ontwikkeld samen met lokale aanbieders en installateurs.

Gratis advies verplicht tot niets

Inwoners die de aanschaf van zonnepanelen overwegen kunnen zich hier inschrijven. De inschrijving is gratis en verplicht tot niets. Na de inschrijving neemt een vakman van een installatiebedrijf uit de regio contact op voor een afspraak bij de inschrijver thuis. Tijdens dit bezoek wordt gekeken of het dak geschikt is voor panelen. Vervolgens krijgt de geïnteresseerde een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Komt het tot een akkoord dan plaatst het installatiebedrijf systeem.

Gunstige prijs

Woningeigenaren krijgen een gunstige prijs door een samenwerkingsverband van lokale aanbieders van zonnepanelen en vakkundige installateurs. Op de zonnepanelen zit tien jaar garantie. Mensen die meedoen krijgen er ook een onafhankelijk advies van het Duurzaam Bouwloket bij.

De afgelopen jaren hebben al meer dan 1000 Zaankanters zonnepanelen aangeschaft via dit soort acties. Mensen die vragen hebben kunnen bellen met het Duurzaam Bouwloket: 072 – 743 39 56 of een mail sturen naar [email protected]

Reacties